Студенти

курсови работи за студенти

Курсови работи

Зарежи притесненията си за курсовата работа по математика, колкото и сложна и обемиста да е тя! Има кой да ти помогне, а защо не и да я реши цялата!

За твое удобство, имаш възможността да избереш дали да ми дадеш заданието лично или да го изпратиш по имейл или скайп. Пълните решения ще получиш в удобен за теб вариант, веднага щом са готови. Ще се радвам да ти помогна и  ако имаш въпроси, след като прегледаш готовата курсова работа, или ако желаеш да се подготвиш за защитата й пред преподавателя ти.

Цените – толкова важни за всеки студент – са конкурентни, но не са фиксирани. Зависят от обема на курсовата работа и зададеното ми от теб време за решаване.

 

висша математика
подготовка за изпити

Контролни и изпити

Конспектът по математика е толкова голям, а изпитът е съвсем скоро. Трябва да се подготвиш за броени дни, а математиката не е сред любимите ти дисциплини. Откъде изобщо да започнеш?!

Страхуваш се, че линейната алгебра и аналитичната геометрия ще ти се опрат? Не мисля! С моя помощ, за кратко време ще навлезеш в основите на висшата математика. И не само това – бързо ще усвоиш алгоритмите за решаване на задачите. А увереността, че изпитът ще е взет, все повече ще расте. Не забравяй само, че колкото повече време отделиш за подготовка, толкова по-голям е и шансът за висока оценка.

Частните уроци по висша математика ще ти помогнат не само преди изпит. Те ще ти бъдат полезни и по време на семестъра – всеки път, когато са ти трудни задачите, а също и при подготовка за контролни работи.